Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !

Μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται ! Σκέψου το καλά !!!

Το «Δόγμα του Σοκ» εφαρμόστηκε και υλοποιήθηκε τέλεια στην Ελλάδα και τους Έλληνες με τη γνωστή μέθοδο της πλάνης του Λαού από το δόγμα του ΠΑΣΟΚ και είναι μια άγρια πραγματικότητα.
Ο «Μύθος του Έλληνα Κηφήνα» θα επαληθευτεί ή όχι την ερχόμενη Κυριακή από τα αποτελέσματα της κάλπης των εκλογών της 6ης Μαΐου 2012.


Η Ελλάδα και οι πολίτες της 2,5 χρόνια τώρα στον αγώνα της καθημερινής επιβίωσης. Από το κίνημα ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ, στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, στο κίνημα των Αγανακτισμένων, στο κίνημα της Πατάτας και της κάθε λογής αλληλεγγύης και στις μάχες με τα δακρυγόνα και μέχρι και τις τραγικές αυτοκτονίες.
Και αν τώρα χύνεται «ευγενικά» αίμα αργότερα τα σενάρια θα είναι χειροτέρα !

Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έλεγε ότι δεν θα μπει κανένας φόρος μέσω ΔΕΗ και ήταν αυτός που επέβαλε το χαράτσι. Να πληρώνουμε ενοίκιο στο ίδιο μας το σπίτι μέσω ΔΕΗ.
Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έλεγε πως έχει μπει πάτος στο βαρέλι και όχι μόνο πάτος δεν μπήκε και ούτε βρέθηκε κιόλας, αλλά μας έχει ξεπατώσει σε φόρους και περικοπές.
Όταν ο Βενιζέλος εκλέχτηκε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλεγε ‘Αρχίζουμε’. Αφού έκανε όλα αυτά πριν καν αρχίσει σκεφτείτε τι έχει να κάνει μετά. Δεν θα αφήσει τίποτα !!!

Ο Σαμαράς ήταν αυτός που δήλωνε πως δεν υπήρχε περίπτωση να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και όμως το έκανε.
Ο Σαμαράς ήταν αυτός που έλεγε πως δεν θα υπογράψει για την 6η δόση με τέτοιους όρους και όμως το έκανε.
Ο Σαμαράς ήταν αυτός που δεν θα ψήφιζε το Μνημόνιο II και όμως το έκανε.
Και δεν μπορεί ο Σαμαράς να χρησιμοποιεί και να εκμεταλλεύεται το όνομα και αυτά που έγραψε για την Ελλάδα ο μεγάλος Έλληνας Ελύτης και ταυτόχρονα να μας δείχνει ως πρότυπα την Τουρκία, την Ινδία και την Ιαπωνία. Έλεος !!! Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν κανέναν !!! Έλληνες είμαστε και Έλληνες θα παραμείνουμε !!!

Αυτοί έχουν καταργήσει το Σύνταγμα, την Δημοκρατία και τα Δικαιώματα μας !!!
Αυτοί και οι όμοιοι τους, τα μνημονιακά αποκόμματα τους μας τρομοκρατούν και μας εκβιάζουν ξανά όπως εδώ και 2,5 χρόνια τώρα, με χρεωκοπίες και καταστροφικές ακυβερνησίες.
Με διλλήματα Ευρώ ή Δραχμή,Μνημόνια ή Χρεοκοπία, Ευρωζώνη ή Έκτος Ευρώπης.

Και πως ξέρουμε Σαμαρά και Βενιζέλο πως όπως κάνατε τόσες και τόσες κωλοτούμπες και είπατε τόσα και τόσα ψέματα, δεν θα μας εκβιάζετε και δεν θα μας τρομοκρατείτε πάλι με τα ίδια επιχειρήματα δήθεν Χρεοκοπιών και Δραχμών, όταν γίνετε Κυβέρνηση ξανά μετά τις Εκλογές, για να συνεχίσετε να μας εξαθλιώνεται ??!!
Λες και δεν έχουμε χρεοκοπήσει και οικονομικά και ψυχολογικά και κοινωνικά !!!
Αυτοί έχουν συνυπογράψει και έχει παραχωρηθεί η Εθνική μας Κυριαρχία και η Ζωή μας στο έλεος της Τρόικα και των Μνημονίων από ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, μένει πλέον να παραχωρηθεί και στην πράξη το ξεπούλημα της Ενέργειας, της Γης, των Υδάτων, του Αέρα, των θαλασσών, του Υπέδαφος, ακόμη και της ιδιωτικής μας περιουσίας μαζί με ότι άλλο κερδοφόρο έχει αυτός ο τόπος, στα χέρια των γνωστών αρπαχτικών κερδοσκόπων και καιροσκόπων μεγάλων επιχειρηματιών που δε λογοδοτούν ποτέ.
Αυτό θα γίνει αν δεν αλλάξουμε Κυβερνήτες !

Στις Εκλογές της Κυριακής τα Μνημονιακά κόμματα μας ζητάνε να τους ψηφήσουμε βάζοντας έτσι με την ψήφο μας και εμείς την υπογραφή μας στα Μνημόνια, επικυρώνοντας τα και εμείς οι ίδιοι και δίνοντας τους με αυτόν τον απλό τρόπο την δυνατότητα να προχωρήσουν στο ξεπούλημα της χωράς μας και στην συνέχιση της εξαθλίωσης μας,

Ψηφίζοντας τους σημαίνει ότι είμαστε ευχαριστημένοι με όσα συνέβησαν και συμβαίνουν και όχι μόνο συναινούμε με την ψήφο μας αλλά νομιμοποιούμε στην ουσία την συνέχιση της αυτοκαταστροφής μας, το ξεπούλημα της χώρας μας και την υποθήκευση της ζωής των παιδιών μας !!!

Ας ελπίσουμε πως σε αυτές τις εκλογές οι Έλληνες θα «επαναστατήσουν» επιτέλους  για να αποκτήσουν ξανά την Αξιοπρέπεια τους, την Εθνική τους Κυριαρχία και την Ανεξαρτησία τους !

Υ.Γ. : Εκλογές και Προεκλογικά Παραμύθια

05 – 05 – 2012  /  1 ημέρα πριν τις Εκλογές

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)
Αγγελής Τριανταφυλλίδης (Διαχειριστής Ιστοσελίδας & Ηλεκτρονικού Τύπου ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλ. Κοζ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: