Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠ’ ΟΛΑ !!!

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠ’ ΟΛΑ

Κάθε φορά τελευταία φορά και κάθε φορά σαν την πρώτη φορά…
Μέχρι να γίνει η Συγκυβέρνηση της Υποκρισίας από ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ, η κυβέρνηση Παπανδρέου με διάφορα τεχνάσματα τύπου βύθισης Τιτανικού και διαφήμισης της Ελλάδας ως διεφθαρμένη χώρα και με μαγειρέματα οικονομικά και στατιστικών, έφερε το Δ.Ν.Τ. και την Τρόικα και ψηφίζοντας το Μνημόνιο I μαζί με το ΛΑΟΣ και την Μπακογιάννη.
Αυτό ήταν το ακριβό «σωσίβιο» του Δ.Ν.Τ. και η αρχή του ξεπουλήματος της Ελλάδας.
Στην συνέχεια ακολουθώντας το οργανωμένο σχέδιο του πέρασε το Μεσοπρόθεσμο και το Πολυνομοσχέδιο φτάνοντας στην συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και το Haircut.
Κάθε φορά οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πείθονταν και ψήφιζαν Νόμους και Μέτρα εξολόθρευσης και εξαθλίωσης των πολιτών.
Άλλοι για τελευταία φορά συνειδησιακά, άλλοι ως αντιρρησίες συνείδησης και άλλοι κάνοντας το χρέος τους υπέρ κόμματος και εξουσίας.
Μόνιμος συνεργάτης και συνεργός σε αυτά αλλά και στη συνέχεια που ακολούθησε η Δημοκρατική Συμμαχία πλέον της Ντόρας Μπακογιάννης με τους δικούς της αντάρτες.


Φτάνοντας έτσι μεθοδικά στην Συγκυβέρνηση Ντροπή των Παπανδρέου – Σαμαρά – Καρατζαφέρη και το Μνημόνιο II – Καταδίκη, όπου οι μάσκες έπεσαν και η κοροϊδία δεν έχει όριο από εκεί και έπειτα μέχρι τώρα !
Μόνο η Μπακογιάννη πρέπει να έχει παράπονο που δεν την συμπεριέλαβαν στην Συντεχνία.

Έτσι αυτοί που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο I, ψήφισαν το Μνημόνιο II, αυτοί που ψήφισαν το Μνημόνιο I δεν ψήφισαν το Μνημόνιο II (ΛΑΟΣ πλην Βορίδη και Γεωργιάδη).

Αποκορύφωμα της αηδίας τους η ψήφιση του Εφαρμοστικού όπου αυτοί που δεν ψήφισαν το Μνημόνιο II ψήφισαν αυτό που το εφαρμόζει και άρχισαν οι διαγραφές, οι επανεγγραφές και οι μεταγραφές στα 3 κόμματα της Συγκυβέρνησης της Ξευτίλας και Αηδίας χωρίς ίχνος ντροπής και αξιοπρέπειας !
Άλλοι για λόγους συνειδήσεως και άλλοι κάνοντας το «χρέος» τους κομματικά.

Από το ΌΧΙ στο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και αντίστροφα και πάντα όλοι «ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» και πειθαρχώντας κομματικά με το Κόμμα – Εξουσία πάνω από όλα !!!

Όλοι αυτοί και όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια για την «Σωτηρία» μας !!!

Με εξαίρεση τα αριστερά κόμματα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ, ελάχιστοι είναι αυτοί που αντιστάθηκαν αληθινά και καθαρά εξ αρχής υπέρ Πατρίδος και Λαού (Δημαράς, Σακοράφα, Καμμένος).

Το ΛΑΟΣ μόνο για λίγες στιγμές εξουσίας δεν ήξερε τι έκανε και τι ήθελε χάνοντας  τους διψασμένους για εξουσία Βορίδη και Γεωργιάδη οι οποίοι χωρίς ντροπή προτίμησαν να συνεχίσουν με την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά.

Το μεγαλύτερο Σόου στο Μνημόνιο II και μετά, αλλά ιδιαίτερα στην συνέχιση της Συντεχνιακής Συγκυβέρνησης ανήκει στα ζογκλερικά κόλπα – δήθεν διαπραγματεύσεις του Αντώνη Σαμαρά, έχοντας μαζί του και τους πάγιους υποστηρικτές Βουλευτές του αλλά και τους διαγραφέντες/επανεγγραφέντες Βουλευτές κασκαντέρ του.
Η άφλογη πια αλλά καλλιτεχνική Νew Δ. του Αντώνη Σαμαρά έχει γίνει κόμμα – απόκομμα του ΠΑΣΟΚ και δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτό !!!

Υ.Γ. : Έχει η πολιτική κωλοτούμπες και γυρίσματα….

02 – 05 – 2012
Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: