Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Η πολιτική δεν είναι βρώμικη, οι πολιτικοί είναι βρώμικοι !

Η πολιτική δεν είναι βρώμικη, οι πολιτικοί είναι βρώμικοι !
Το Τσίρκο της Κωλοτούμπας και της Κοροϊδίας 

Ο σχηματισμός της Συγκυβέρνησης των Υποκριτών (ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. – ΛΑΟΣ) αποτέλεσε το πέρασμα τους από το ύποπτο παρελθόν τους στην Νέα Εποχή του Μέλλοντος τους,τοποθετώντας ως επικεφαλή της τον μέχρι χθες διορισμένο από αυτούς Τραπεζίτη της Ελληνικής Οικονομίας «τους».Λίγο πριν το Μνημόνιο
II οι Συγκυβερνήτες Υποκριτές μαζί με τον
«επικεφαλή» τους και τον 2ο σφαγέα μισθών και συντάξεων μετά τον Παπακωνσταντίνου,Υπουργό Οικονομικών και Χαρατσιών Βενιζέλο,ξενύχτησαν και έσκισαν τα καλσόν τους διαπραγματευόμενοι δήθεν σκληρά το ολικό ξεπούλημα της Ελλάδος,τον πόνο και την περαιτέρω εξαθλίωση μας.
  
                                                                      
Από την μία ο Αντώνης Σαμαράς με το γνωστό ύφος του δήθεν βαθυστόχαστου και ενός τηλεμηχανικού, τηλεκατευθυνόμενου και προβλέψιμου ρομποτικού – «ηγέτη», παίζοντας τον σκληρό διαπραγματευτή.
Από την άλλη ο Καρατζαφέρης όπου παραμέρισε τις Αρχαίες και Θρησκευτικές πεποιθήσεις του και τις λαϊκές παροιμίες και ρήσεις του, απαγγέλλοντας Καβάφη και τραγουδώντας Μπιτλς. Η άρπα του έλειπε, τα keyboards και η κιθάρα.

Ο Σαμαράς από «σκληρός» διαπραγματευτής αποδείχτηκε πραματευτής και ο Καρατζαφέρης ένα πιόνι της εξουσίας.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε να χάσει τίποτα αφού βρήκε «ανόητους» συνεργούς στο οργανωμένο σχέδιο του για να μοιράσει τις ευθύνες του αποπροσανατολίζοντας και διαστρεβλώνοντας όπως πάντα την πραγματικότητα,αλλά το πιο σημαντικό, βρίσκοντας τον μοναδικό τρόπο για να παραμείνει στην εξουσία κλείνοντας έξυπνα θέση Συγκυβερνήτη για μετά τις επόμενες εκλογές (6 Μαΐου 2012). Αποδεικνύεται έτσι το μοναδικό κόμμα που έχει γαντζωθεί για τα καλά στην εξουσία και ξέρει να κρατιέται γέρα σε αυτήν.

Έτσι ο Βενιζέλος τρέχει μόνος του και βγαίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αλλά καταϊδρωμένος.
Ο πρώην αρχηγός και πρώην «πρωθυπουργός» Παπανδρέου επιστρέφει από την Costa Rica σουλατσάροντας με ένα κόκκινο κασκόλ και συνεχίζοντας τις διακοπές του που ξεκίνησαν μόλις 2,5 χρόνια πριν.

Ο Σαμαράς ταξιδεύει σε Ρωσία, Ισπανία, Κύπρο, Ισραήλ με το ίδιο μονότονο και αδύναμο ύφος του και ο Καρατζαφέρης ψάχνοντας να βρει ποιος είναι, ξέχασε να ανάψει λαμπάδα ίσα με το μπόι του και τα κιλά του, που επιτέλους κατάφερε έστω και για λίγο να πάρει θέση στην Εξουσία.

Από εδώ και έπειτα δεν τους προλαβαίνεις, οι κωλοτούμπες, η υποκρισία και τα ψέματα τους δεν έχουν τελειωμό, κάνοντας τα καθημερινότητα και ειδικότητα τους, λες και εμείς είμαστε εξωγήινοι ή ζούμε σε άλλο πλανήτη ή μάλλον αυτοί ζούνε στον κόσμο τους !
Υ.Γ. : Τα ψέματα και οι μάσκες τους….


03 – 05 – 2012  /  Τρεις ημέρες πριν τις Εκλογές

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)
Αγγελής Τριανταφυλλίδης (Διαχειριστής Ιστοσελίδας & Ηλεκτρονικού Τύπου ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλ. Κοζ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: