Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ - ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 27-08-10

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ - ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜOΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΥΑΚΙΟΥ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός που διοργάνωσαν από κοινού το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, ο Ποντιακός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Δημητρίου Ρυακίου και η Ακαδημία Αθλητική Ένωση Ελπίδες Ελλησπόντου, το βράδυ της Παρασκευής 27–08–2010 στην κεντρική πλατεία του Αγίου Δημητρίου στον Δήμο Ελλησπόντου.
Παρόν στην εκδήλωση ο Βουλευτής Κοζάνης Κουκουλόπουλος Πάρις, οι Αντινομάρχες Κοζάνης Στεφανίδης Γιάννης και Σβώλης Γιώργος, ο πρώην Αντινομάρχης Κοζάνης Μαργαρίτης Γιώργος, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης Τοπαλίδης Γιώργος, ο πρώην Δήμαρχος Ελλησπόντου Τσανακτσίδης Κυριακός με τον πρώην Αντιδήμαρχο Ελλησπόντου Ανουλίδη Κώστα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Ελλήσποντου Ποσινακίδης Αλέκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Ελλησπόντου Τσαλικίδης Αντώνης, η Πρόεδρος του Δ.Δ. Ρυακίου Αντωνιάδου Ιωάννα, ο Πρόεδρος του Σωματείου Αγίου Ιωάννη Βαζελώνα Καζαντσίδης Χαράλαμπος και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου Γκουτζιομήτρος Δημήτ.
Ευχαριστούμε τον Βουλευτή Κοζάνης Μιχάλη Παπαδόπουλο για την επιστολή του.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην εκδήλωση και ιδιαίτερα τα παιδιά από τον Ελλήσποντο : Κοτσογλανίδη Δημήτρη, Κουβρακίδη Αντώνη – τραγούδι, Κοτταρίδη Νίκο, Παγκαλίδη Ηλία – λύρα, Παπαδόπουλο Κυριάκο – κλαρίνο, Ματσαρίδη Τάσο – αγγείο, Κοτταρίδη Τάσο – νταούλι, Καζαντσίδη Γιώργο – αρμόνιο, Στεφανίδη Γιώργο – τουμπερλέκι και τους Νικολαΐδη Στάθη και Ατματζίδη Γιώργο στο τραγούδι και στην λύρα αντίστοιχα.
Ευχαριστούμε τα κορίτσια της λαχειοφόρου για την βοήθεια τους, τις μικρές, Μαρία Ταρνανίδου, Ηλιάνα Τριανταφυλλίδου, και Ελένη Κουσαλίδου.
Ευχαριστούμε την Εκκλησιαστική Επιτροπή της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου και το Σωματείο Αγίου Ιωάννη Βαζελώνα για την πολύτιμη συμβολή και βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ελλησπόντου για τις ενέργειες της.
Ευχαριστούμε τον Πελέκα Αλέκο από την ΔΕΠΑΚ Κοζάνης για την προσφορά του.
Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Αποστολίδη Νίκο, τον Διευθυντή των Ορυχείων Νοτίου Πεδίου Ιωακείμ Ιωάννη, τον Δήμο Ελλησπόντου και την Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Ελλησπόντου για τα αξιόλογα δώρα που προσέφεραν, όπως επίσης και τα Λεύκα Είδη «Χαρούλα» και τον Μακεδονικό Κοζάνης για τις προσφορές τους.
Ευχαριστούμε τον Λέτσου Νίκο που είχε την ευθύνη για τον ήχο – μικροφωνική της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε το catering «Γωνιά της Γεύσης» του Δαγκλή Τριαντάφυλλου για τις υπηρεσίες του.
Ευχαριστούμε την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης για την ευγενική χορηγία της.
Ευχαριστούμε επίσης την γειτονιά γύρω από την πλατεία του Αγίου Δημητρίου για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφεραν και ιδιαίτερα για την κατανόηση τους.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους Νέους του Δήμου Ελλησπόντου και τους κατοίκους του Δήμου Ελλησπόντου, καθώς επίσης και όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον χορό μας.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ : 02-09-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: