Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ



«Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ»
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Συμβολική Βράβευση από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου Αλέξανδρο Κοκκινίδη, για την καθαριότητα σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου στο Δήμο Ελλησπόντου. Η Βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 15–06–2010 στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση της σχολικής χρονιάς του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου, παρουσία μαθητών, Δασκάλων και γονέων.
Τα Βραβεία – Μετάλλια είχαν την επιγραφή «Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΑ»και τα έλαβαν οι εξής μαθητές διαφόρων ηλικιών : Ιωάννης Σαρρικυριακίδης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Πάρης Σισμανίδης, Πάρης Ποσινακίδης, Ηλίας Ποσινακίδης, Κώστας Τεντσογλίδης, Δημήτρης Τεντσογλίδης, Θανάσης Ποσινακίδης, Σάββας Ποσινακίδης, Σάββας Θαλαλαίος και Ραφαηλία Αδαμίδου.
Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου ευχαρίστησε τους μικρούς φίλους και «συνεργάτες» του Συμβουλίου Νέων για την δίκη τους συμμετοχή στον καθημερινό καθαρισμό του γηπέδου Μπάσκετ του Δημοτικού Σχολείου για τους αγώνες του 2ΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ «Καλοκαίρι 2009», που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το ΤΟ.ΣΥ.Ν. του Δήμου Ελλησπόντου και διήρκησε 45 ημέρες.
Η Συμβολή των μαθητών είναι αξιέπαινη διότι έδειξαν με αυτόν τον τρόπο το ενδιαφέρον τους και την ευαισθητοποίηση τους στο θέμα της καθαριότητας προσφέροντας παράλληλα και σημαντικό έργο για την διεξαγωγή των αγώνων.
Στόχος της βράβευσης ήταν οι βραβευμένοι μαθητές να γίνουν το καλό παράδειγμα προς μίμηση και για τους υπόλοιπους μαθητές του σχολείου.
Ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου μίλησε για την καθαριότητα των χώρων και για την Ανακύκλωση, δυο σημαντικά πράγματα για την Υγεία και το Περιβάλλον.
Βραβείο έλαβε και η μικρή Ραφαηλία Αδαμίδου, μαθήτρια του νηπιαγωγείου η οποία ήταν η πηγή έμπνευσης για την ιδέα της Βράβευσης, αλλά και για την ηθική της υποστήριξη γενικότερα σε πολλές ενέργειες του Συμβουλίου Νέων και όχι μόνο.
Ο Βοριαζίδης Θεοχάρης (πτυχιούχος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας & Πρόεδρος Ομοσπονδίας ΚΕΠ) μίλησε για την καθαριότητα, τονίζοντας ότι «πρέπει να αποκτήσουμε συνείδηση για την καθαριότητα και γενικότερα για το Περιβάλλον αν θέλουμε να το Προστατέψουμε, προστατεύοντας έτσι, πρώτα τον ίδιο μας τον εαυτό».
Τέλος ο πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου ευχαρίστησε τον Ελευθεριάδη Γιώργο, Διακεκριμένο Ασφαλιστικό Σύμβουλο από την Εθνική Ασφαλιστική, για την ευγενική χορηγία των Μεταλλίων.



ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 16 – 06 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: