Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ» ΑΛΛΑΞΕ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ

Ο «ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ» ΑΛΛΑΞΕ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ…(και χειρότερη).Σωτηρία ανά σωτηρία στην καταστροφή και κυβερνητική ακυβερνησία χωρίς ντροπή.
-
2 χρόνια + 2 μήνες «κυβερνητικής» πολιτικής,
2 χρονιά + 2 μήνες Εθνικής καταστροφής,
2 χρόνια + 2 μήνες Εθνικής «σωτηρίας»,
2 χρόνια + 2 μήνες ντροπής και κοροϊδίας !!!



2 χρονιά «κυβερνητικής» πολιτικής 2009 – 2011.
Από το σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα και το αλλάζουμε ή βουλιάζουμε στο πρώτα ο πολίτης και το “πάμε” με τα μανίκια σηκωμένα και με σημαία το περίφημο “Λεφτά Υπάρχουν”.


Και ξαφνικά ήρθε το Δ.Ν.Τ, η Τρόικα και η Ε.Κ.Τ με το μνημόνιο και στην συνέχεια το μεσοπρόθεσμο, το πολυνομοσχέδιο, η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου και το haircut.
Όλα αυτά συνοδευόμενα με όλα τα αξεσουάρ των περικοπών και φοροεπιδρομών και με αυξήσεις του κόστους των Δημοσίων κοινωνικών παροχών και αγαθών, με κορυφαίο το χαράτσι μέσω ΔΕΗ.
Για να φτάσουμε αμέσως μετά στο ανόητο δημοψήφισμα και τον κίνδυνο της εξόδου από το ευρώ και την Ε.Ε και εν τέλει στην χρεωκοπία.

Και  ενώ το 2009 έταζαν τα πάντα στους πάντες, ξαφνικά φτάσαμε η ανά εξάμηνο σωτηρία της Ελλάδος να γίνετε σωτηρία μήνα παρά μήνα, σε μήνα κάθε μήνα, σε μέρα παρά μέρα και σε μέρα κάθε μέρα, μέχρι το δημοψήφισμα της αυτοκαταστροφής.
Δηλαδή ενώ εδώ και 2 χρόνια σωζόμασταν, ταυτόχρονα φτάναμε και στο χείλος του γκρεμού και της καταστροφής και ξαφνικά για να σωθούμε ακόμα μια φορά κάναμε ρεσάλτο στον χαώδης βυθό του γκρεμού, που ακόμα και αν φτάσουμε στον πάτο θα διαπιστώσουμε ότι είμαστε ακόμα παρακάτω.
Και ενώ έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα (Ανθρώπινες Αξίες και Δημόσιες Λειτουργίες) και ξεπουληθεί τα πάντα (Δημόσιες Επιχειρήσεις και Ορυκτός Πλούτος), με την Παιδεία (Ιστορία – Θρησκεία), την Υγεία (Νοσοκομεία), το Δημόσιο Κοινωνικό Κράτος (Υπηρεσίες – Θεσμοί) να μην υφίστανται, το έργο συνεχίζεται…

+ 2 μήνες «συγκυβερνητικής» πολιτικής. Σήμερα εδώ και 2 μήνες η μετοχική συγκυβέρνηση «κυβερνάει» με την ίδια στρατηγική, προσθέτοντας πρόσωπα στις καρέκλες και μοιράζοντας ότι έχει απομείνει από την πίτα με σκοπό την απορρόφηση των δόσεων,
όχι για τον Λαό, αλλά για δική τους ευημερία μην τυχόν και χαθεί η εξουσία και η κουτάλα.
Ο Τραπεζίτης Εργολάβος (νυν «πρωθυπουργός») του κυβερνητικού έργου από τον «Δημοκράτη» Εργοδότη (πρώην «πρωθυπουργό»),  με την προσθήκη «νέων» μελλών στο πλήρωμα και υπό την εξωτερική καθοδήγηση και πλοήγηση, συνεχίζουν να οδηγούν τον «Τιτανικό» στην ίδια ακριβώς πορεία, χωρίς να υπάρχει περίπτωση να αλλάξουν ρότα και ανησυχώντας μόνο για την διάρκεια της θητείας της Εταιρείας συγκυβέρνησης τους και για την κατάληξη της Επιχείρησης τους, δηλαδή για το πότε θα εγκαταλείψουν σώοι, κερδισμένοι και αβλαβής το «πλοίο».

Υ.Γ. : Συνεχίζεται…. με την Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά να συμμετέχει στο έργο και να γίνετε συνένοχη των καταστάσεων και τον εξελίξεων !!!



 Ελλήσποντος Κοζάνης 18 – 01 – 2012
Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης
     Πρόεδρος ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου 


Δεν υπάρχουν σχόλια: