Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Όλοι ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε !!!

Την υπογραφή σου, το πουλί σου και την ψήφο σου δεν τα δίνεις όπου να ‘ναι!
Όλοι ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε

Όλοι ξέρουμε πως το ΠΑΣΟΚ έφερε αυτήν την εξαθλίωση, την μιζέρια, την κατάντια με τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, τις ατελείωτες φοροεπιδρομές, τα άδικα χαράτσια, την τρομακτική Ανεργία, το κλείσιμο των επιχειρήσεων, την μετανάστευση των Ελλήνων, την ανασφάλεια,τον τρόμο, τον φόβο, την αβεβαιότητα, την αμφιβολία, την κατάργηση βασικών Κοινωνικών Υποδομών,
Υπηρεσιών και Παροχών, την κατάργηση και μείωση κοινωνικών επιδομάτων, τα ύποπτα γενόσιμα, την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων,την διάλυση της Υγείας, της Παιδείας και τόσα άλλα ακόμα.
Όλοι ξέρουμε πως το ΠΑΣΟΚ παραχώρησε και παρέδωσε την Εθνική μας Κυριαρχία, υποθηκεύοντας την Ελλάδα και το μέλλον μας και κάνοντας μας κουμάντο ΞΈΝΟΙ.

Όλοι ξέρουμε ποιος τα συνυπέγραψε και τα στήριξε Συγκυβερνώντας μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Η Ν.Δ. του Σαμαρά μέχρι χθες και το ΛΑΟΣ μέχρι προχθές.

Το ΠΑΣΟΚ είναι γνωστό ότι κατέστρεψε και διέσυρε την χώρα.
Ο Βενιζέλος θα την ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ και θα την ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
Αυτό εννοεί με το σύνθημα του ‘Θα το πετύχουμε’ !

Αν ο Σαμαράς μας λέει στα σποτ του πως έχει εμπιστοσύνη στον Έλληνα και στην αγάπη του για την Πατρίδα, οι ΕΛΛΗΝΕΣ του απαντούν πως δεν του έχουν εμπιστοσύνη για αυτόν ακριβώς τον λόγο, για την ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ! Ούτε ο Ελύτης τον σώνει που σίγουρα θα τρίζουνε τα κόκκαλα του !

Όλοι ξέρουμε τι θα συνεχίσουν να κάνουν είτε χώρια είτε μαζί Σαμαράς – Βενιζέλος !
‘Χώρια’ λίγο δύσκολο αλλά το ‘Μαζί’ είναι αυτό που εξαρτάται από ΕΜΑΣ και θα αποφασίσουμε και θα αποκλείσουμε ΕΜΕΙΣ !!! Εμείς για εμάς, όχι αυτοί για εμάς !

Τα υπόλοιπα κόμματα – αποκόμματα (ΔΗ.ΣΥ. της Μπακογιάννη – ΔΗΜ.ΑΡ. του Κούβελη – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ  ΣΥΜΦΩΝΙΑ των Κατσέλη – Καστανίδη) που σχηματίστηκαν από διαρροές των 2 μεγάλων κόμματων (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) είναι φορτωμένα με ΟΧΙ και ΝΑΙ και με ΝΑΙ και ΟΧΙ και έχουν τρομερές ευθύνες για αυτήν την κατάντια, την μιζέρια και την τραγική κατάσταση της εξαθλίωσης που βιώνουμε ως Έλληνες πολίτες.
Όλα αυτά οδηγούν δικαιολογημένα πολίτες σε ακραίες σκέψεις όπως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Εξαιρούνται από αυτές τις ευθύνες τα αριστερά κόμματα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ με την δική τους κατά κανόνα φιλοσοφία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Καμμένου – Δημαρά που αν και προέρχονται από κόμματα τεράστιων ευθυνών με ύποπτο παρελθόν και σκιές ήταν καθαροί σε ότι αφορά τα Μνημόνια και τα τραγικά αποτελέσματα τους.
Εξαίρεση αποτελούν και τα υπόλοιπα 20 !!! πολύ μικρά κόμματα που υπάρχουν !

Η λαϊκή παροιμία λέει την υπογραφή σου και το πουλί σου δεν τα βάζεις όπου να ‘ναι, έτσι και την ψήφο σου δεν την πετάς όπου να ‘ναι και δεν την χαραμάς.

Υ.Γ. : Η Ψήφος είναι ιερή και για αυτό θέλει ΠΡΟΣΟΧΗ

04 – 05 – 2012  / 1,5 ημέρα πριν τις Εκλογές

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)
Αγγελής Τριανταφυλλίδης (Διαχειριστής Ιστοσελίδας & Ηλεκτρονικού Τύπου ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλ. Κοζ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: