Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Ενημέρωση Ιερών Ναών Αρχιερατικής Περιφέρειας Δρεπάνου

Σας ενημερώνουμε σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ότι από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 μέχρι και την Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021, οι Ιεροί Ναοί θα είναι ανοιχτοί για την προσέλευση των πιστών για τις Θείες Λειτουργίες, καθώς και για τις λοιπές Ιερές Ακολουθίες, Ιεροπραξίες, Ιερά Μυστήρια (Γάμου, Βαπτίσεως κλπ) και τις Εξόδιες Ακολουθίες, με μέγιστο αριθμό πιστών, ένα άτομο ανά 25 τ.μ. και την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και υγιεινής που ορίζει η Πολιτεία, όπως αντισηπτικά, χρήση μάσκας και τήρηση των δύο μέτρων απόσταση από τους παρευρισκόμενους.  

Οι Ιεροί Ναοί μετά το πέρας των Θείων Λειτουργιών, θα παραμένουν ανοιχτοί για εύλογο χρονικό διάστημα για τους προσκυνητές, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας. 

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση τόσο για τις Ιερές Ακολουθίες, για το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας και κάθε άλλη πληροφορία που αφορά την Πνευματική Λειτουργία των Ιερών Ναών, οι πιστοί να απευθύνονται στους εκάστοτε Ιερείς των Ενοριών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: