Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

10η Παράδοση Πλαστικών Καπακιών από την Τ.Κ Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης

 Στην 10η παράδοση πλαστικών καπακιών προχώρησε η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης τον Ιούλιο του 2018, δύο μόλις μήνες μετά από την 9η παράδοση του Μαΐου, για την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε
έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία», του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.


Οι κάτοικοι του χωριού, με την συμμετοχή και άλλων συγχωριανών από τα χωριά του Ελλησπόντου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζουν να στηρίζουν δυναμικά την δράση βοηθώντας τον Σύλλογο ΑΜΕΑ και τους συνανθρώπους μας, προστατεύοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον και αποδεικνύοντας στην πράξη πως ακόμα και η ελάχιστη προσφορά του καθενός από εμάς κάνει την διαφορά και είναι σημαντική για τον συνάνθρωπό μας ! 

Όπως πάντα ο ακούραστος μπαρμπαΓιάννης (Ιωάννης Περισανίδης), αυτή την φορά με την βοήθεια του Παταρίδη Κωνσταντίνου (Κούρος) από το χωριό του Αγίου Δημητρίου βοήθησαν στην συσκευασία των καπακιών σε σακούλες.

Τα καπάκια παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και την μεταφορά τους στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Η προσπάθεια φυσικά και συνεχίζεται !!! 


ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ : Κυριακή 29 – 07 – 2018 


Δεν υπάρχουν σχόλια: