Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η ΝΕΑ “ΙΘΑΚΗ” ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ με καταγωγή από τα χωριά Άγιος Δημήτριος και Ρυάκιο στα οποία και έχει μεγαλώσει !!!


Η νέα “Ιθάκη” του Δημητριάδη
Η Α.Ε. Λιβαδειάς πραγματοποιεί ξέφρενη πορεία το τελευταίο διάστημα και τα περισσότερα “φώτα” πέφτουν πάνω στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, που άλλαξε τις ισορροπίες. Όμως, ηγετικό ρόλο έχει και ο Τάσος Δημητριάδης! Στα 33 του χρόνια, ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ έχει αρχίσει να “μεταμορφώνεται” σε σέντερ, κάτι που διόλου τον ενοχλεί.

Ο Νίκος Οικονόμου παίρνει από αυτόν το… 110% και οι Βοιωτοί δεν φοβούνται καμιά από τις αντίπαλες φροντ λάιν, έχοντας τέτοιον στυλοβάτη.

Ο Δημητριάδης έγινε γνωστό μέσω της Σιάτιστας και στη συνέχεια… απογειώθηκε στον Ερμή Λαγκαδά, όντας αρχηγός και φυσικός του ηγέτης στις μεγάλες επιτυχίες του παρελθόντος. Ωστόσο, το καλοκαίρι του 2010 κούνησε μαντήλι, μετακομίζοντας στον νεοφώτιστο -τότε- Κόροιβο. Η παρουσία του στην Ηλεία κράτησε για έναν χρόνο, μέχρι που βρήκε την… Ιθάκη του έριξε άγκυρα εκεί. Μπορεί η Λιβαδειά να μην έχει καμία σχέση με το νησί του Ιονίου, όμως αποτέλεσε τον ιδανικό προορισμό για τον παίκτη. Κάποιοι απόρησαν με την απόφασή του να μετακομίσει σε μια ομάδα της Γ’ Εθνικής, παρότι είχε μπροστά του τότε ακόμα και την προοπτική της Α1.

Ο ίδιος, ωστόσο, ήξερε τι έκανε και μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνεται απόλυτα. Στην πόλη της Βοιωτίας άπαντες πίνουν νερό στ’ όνομά του. Αφού ηγήθηκε στις δύο ανόδους, φέτος βγάζει μάτια με την παρουσία του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και το καλοκαίρι θα αποτελέσει μήλο της έριδος για πολλές ομάδες, ελλείψει και πολλών ποιοτικών ψηλών στην αγορά. Ο Τάσος Δημητριάδης σκοράρει κατά μέσο 13 πόντους και μαζεύει 7.7 ριμπάουντ, έχοντας μετατρέψει τα νταμπλ-νταμπλ σε… ρουτίνα.

Όσο μεγαλώνει γίνεται καλύτερος και αναμένεται να μας απασχολεί για πολλά χρόνια ακόμα…

Tου Νίκου Βαγγέλη/ Vaggelis@eurohoops.net

Πηγή: http://www.eurohoops.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: