Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΚΛΟΠΕΣ ΠΕΖΩΝ

Προσοχή

Μετά από τα πολλά κρούσματα ληστειών σε σπίτια ακατοίκητα και σε πολλά άλλα με τους κατοίκους να βρίσκονται μέσα και να κοιμούνται την νύχτα κατά την διάρκεια της ληστείας, αλλά και κλοπές σε πεζούς την ημέρα, που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στα χωριά μας και προς αποφυγήν οποιαδήποτε άλλου κινδύνου, εφιστούμε την προσοχή όλων !!!
Επίσης εάν δείτε οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και ειδικά τις νύχτες, οτιδήποτε παράξενο να συμβαίνει ή κάποιο ξένο αυτοκίνητο το οποίο κινείται ύποπτα και οι επιβάτες του να είναι άγνωστοι, παρακαλούμε να καταγράφεται ο αριθμός πινακίδας του αυτοκινήτου και σε περίπτωση ανάγκης να ειδοποιείται την Αστυνομία !!!

Το τηλέφωνο της Αστυνομίας είναι το 100 χωρίς να χρειάζεται να προσθέσετε άλλο νούμερο μπροστά ή πίσω και κατευθείαν συνδέεστε με το Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης !


Το μήνυμα απευθύνεται σε όλους και κυρίως σε νέους οι οποίοι θα πρέπει να επαγρυπνούν για κάθε τι περίεργο και ύποπτο πέφτει στην αντίληψη τους έτσι ώστε να προστατευτούν και οι ίδιοι και οι οικογένειες τους με τις περιουσίες τους, αλλά και οι κάτοικοι μεγαλύτερων ηλικιών που δεν έχουν τις ίδιες δυνατότητες με αυτούς !!!

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  ΚΥΡΙΑΚΗ  27 – 04 – 2013

2 σχόλια:

Νίκος είπε...

Μπράβο για την ενημέρωση παιδιά,άν γνωρίζετε κατι για τη σύλληψή τους πάντως ενημερώσετε το site γιατί σήμερα υπάρχουν κάποιες εξελίξεις...

ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε μας Νίκο σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια, όσον αφορά για τους δυο συλληφθέντες χθες στον Άγιο Δημήτριο σύμφωνα με μια ενημέρωση που έγινε στο face book στην σελίδα Riakio Kozani - Ρυάκιο Κοζάνης αναφερει: ''Ελεύθεροι και χωρίς να τους αποδοθούν κατηγορίες οι δυο συλληφθέντες χθες στον Άγιο Δημήτριο σύμφωνα με τον ανακριτή καθώς δεν προέκυψαν επιβαρυντικά στοιχειά εναντίον τους που να σχετίζονται με τα κρούσματα διαρρήξεων.''