Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Πρόβλημα με το πόσιμου νερό!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από συνεννόηση με την ΔΕΥΑΚ, σχετικά με το πρόβλημα του πόσιμου νερού, αποφασίστηκε να γίνεται διανομή εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημα.
Ταυτόχρονα ανά τακτά διαστήματα θα έρχεται και η Υδροφόρα του Δήμου ώστε να προμηθεύεται ο κόσμος πόσιμο νερό.

Έτσι από ΤΕΤΑΡΤΗ 24-04-2013 και ώρα 5μ.μ. από το κτίριο του Μορφωτικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου θα αρχίσει να γίνεται η διανομή του εμφιαλωμένου νερού στους κατοίκους (κάθε μέλος της οικογένειας θα δικαιούται από ένα μπουκάλι 1,5 lt την ημέρα) και θα δοθούν ποσότητες για 3 ημέρες. Σχετικά με το πότε θα έρχεται η Υδροφόρα του Δήμου θα σας ενημερώσουμε με άλλη ανακοίνωση. Για ότι νεώτερο μάθουμε για το πρόβλημα θα σας ενημερώσουμε. 

Για το Τ.Σ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
Ο Πρόεδρος 
Πεχλιβανίδης Θεοχάρης

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΕΥΑΚ 23-04-213
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΡΥΑΚΙΟΥ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΡΩΜΙΟΥ. Η ΔΕΥΑΚ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΟΣΗ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

<< Σχετικά με το πότε θα έρχεται η Υδροφόρα του Δήμου θα σας ενημερώσουμε με άλλη ανακοίνωση.>>Ενημερώστε μας επιτέλους

ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ είπε...

Το καθημερινό πρόγραμμα της υδροφόρας ξεκάνει τις πρωινές ώρες (συνήθως μετά τις 10) και αφού πρώτα πάει στον Άγιο Δημήτριο για την διανομή αργοτερα πηγαίνει στο Ρυάκιο.