Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ή αυτοί ή Εμείς !!!

Ή θα τους στήσουμε στα τέσσερα ή θα γονατίσουμε…!
Ή αυτοί ή Εμείς !!!

Το να γονατίσουμε δεν σημαίνει ότι απλά θα πέσουμε στα γόνατα ή  θα λυγίσουμε, διότι αυτά ήδη συμβαίνουν ! Και μας έχουν γονατίσει και μας έχουν λυγίσει και μας έχουν διπλώσει και μας έχουν ξαπλώσει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Αυτό που σημαίνει το ‘θα γονατίσουμε’ είναι κάτι πιο χυδαίο και πιο ντροπιαστικό !!!
Με όσα συμβαίνουν εδώ και 2,5 χρόνια μειώσεις μισθών, φοροεπιδρομές, αύξηση βασικών κοινωνικών αγαθών, αύξηση βενζίνης – πετρελαίου θέρμανσης, διάλυση κοινωνικής συνοχής και κοινωνικών και οικονομικών συνδέσμων, μη λειτουργία κρατικών υποδομών, λουκέτα, απολύσεις, ανεργία, άστεγοι, εγκληματικότητα, λαθρομετανάστες, εξαθλίωση, ανασφάλεια, αυτοκτονίες, τα πράγματα σε αυτές τις Εκλογές είναι πολύ σοβαρά !!!

Και είναι ακόμα πιο σοβαρά επειδή η κατάσταση δείχνει να είναι μη αναστρέψιμη αν δεν αλλάξουμε την πολιτική και τους πολιτικούς που μας οδήγησαν εδώ με μία νέα Κυβέρνηση !

Η πολιτική των περασμένων δεκαετιών με την τραγική σημερινή πολιτική κατάσταση των τελευταίων 2,5 χρόνων, με τα σημερινά δεδομένα της καθημερινότητας, στην συγκεκριμένη πολιτική κατάσταση και με τους συγκεκριμένους πολιτικούς και ενώ αυτοί έχουν αποδεδειχθεί εσκεμμένα απαράδεκτα αδύναμοι και αδικαιολόγητα ανίκανοι να ανταποκριθούν στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις επιλογές τους και έτρεφαν όλα αυτά τα χρόνια, δυο πράγματα μπορούν να (μας) συμβούν !

Οι μάσκες έπεσαν και η αλήθεια τους ξεγυμνώθηκε ξεγυμνώνοντας και αυτούς τους ίδιους.
Τα ρούχα – πολιτικές τους έχουν παλιώσει και έχουν πέσει σαν χρεοκοπημένες κυβερνήσεις.
Δεν έχει σημασία αν τα έχουν κατεβάσει και έχουν ξεγυμνωθεί από μόνοι τους ή έχουν κατεβεί από μόνα τους δείχνοντας την γύμνια τους, αλλά αυτά που μπορούν να συμβούν είναι τα εξής :
ή θα μας καταφέρουν άλλη μια φορά να πέσουμε στα γόνατα και να ρουφήξουμε το παραμύθι τους, πίνοντας την ξαναζεσταμένη και χαλασμένη σούπα τους ξανά,ή να τους στήσουμε στα τέσσερα και να τους αρχίσουμε για τα καλά στέλνοντας τους από εκεί που ήρθαν όπως τους αξίζει, και δίνοντας τους να καταλάβουν ποια είναι η δουλειά τους και οι υποχρεώσεις για εμάς και για την Πατρίδα μας !!!
(Και στις 2 περιπτώσεις έχουν αντικατασταθεί οι χυδαίες εκφράσεις με τις υπογραμμισμένες λέξεις)

Ή Αλλάζουμε ή Βουλιάζουμε !!!!

06 – 05 – 2012  /  Εκλογές 2012

Αλέξανδρος Κ. Κοκκινίδης (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης)
Αγγελής Τριανταφυλλίδης (Διαχειριστής Ιστοσελίδας & Ηλεκτρονικού Τύπου ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλ. Κοζ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: