Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

ΤΑΙΝΙΟΔΡΟΜΟΙ ΤΕΦΡΑΣ – ΛΙΓΝΙΤΗ 18–08–2011

ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 18  – 08 – 2011 / 00:57

ΤΑΙΝΙΟΔΡΟΜΟΙ ΤΕΦΡΑΣ – ΛΙΓΝΙΤΗ / ΚΕΦΑΛΗ – Β 1  ΚΑΡΒΟΥΝΟ

Ο Διευθυντής κύριος Αποστολίδης συνεχίζει το βρώμικο «έργο» του σκορπίζοντας σκόνη από τέφρα και κάρβουνο σε όλη την περιοχή και σκοτεινιάζοντας ακόμα και την πανσέληνο του Αυγούστου !

Ο κύριος Αποστολίδης αποδεικνύει με κάθε τρόπο πως η καριέρα του είναι πιο σημαντική και πιο πάνω από την υγεία, τους κατοίκους, τις ζωές των μικρών παιδιών και το περιβάλλον !!!


Για πιο λόγο να μην λειτουργούν οι ταινιόδρομοι σε φυσιολογικούς ρυθμούς όλες της ώρες της ημέρας και της νύχτας και κάθε φορά, ειδικότερα στα κρυφά και τις νυχτερινές ώρες να ξεφεύγουν από τα όρια καλύπτοντας με σκόνη την περιοχή !!!

Ο κύριος Δήμαρχος Κοζάνης μήπως θα πρέπει να αφήσει προς το παρόν και για λίγο τις προκλήσεις του στόχου «20 – 20 – 20» και τις μελλοντικές στρατηγικές επενδύσεις στις Α.Π.Ε. και να ενδιαφερθεί και ευαισθητοποιηθεί για τα σοβαρά και άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι όλο τον χρόνο από την μη σωστή και προβλεπόμενη λειτουργία του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και όχι μόνο ?!?

Ο κύριος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας μήπως θα πρέπει να σταματήσει να ρίχνει τα πρόστιμα – σούπα και να περάσει σε πιο δραστικά μέτρα, όπως την απαίτηση για σεβασμό από τον Διευθυντή Αποστολίδη προς την υγεία των κατοίκων και το περιβάλλον ή και στην απαίτηση ακόμα για αντικατάσταση του Διευθυντή και των συνεργατών του από την Επιχείρηση με ανθρώπους που θα σέβονται πραγματικά τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα και το Περιβάλλον ?!?

Αλλιώς θα πρέπει να περάσουμε σε μελλοντική αυτονόητη αντικατάσταση ανθρώπων σε όλους τους βαθμούς Αυτοδιοίκησης.

Υ.Γ. Και που να δείτε τι συμβαίνει με την τέφρα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, ιδίως της νυχτερινές ώρες !!!

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  : 18–08–2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

γραψτε το email σας αν θελετε να σας ενημερωνουμε