Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΗΣ ΤΟΥ Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου συμμετέχει στην Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Κοζάνης.
Στην Επιτροπή Διαβούλευσης συμμετέχουν πολλοί φορείς και σύλλογοι αλλά και πολίτες.
Η επιτροπή συγκροτήθηκε συμφώνα με την νέα αυτοδιοίκητη μεταρρύθμιση «Πρόγραμμα Καλλικράτης».
Παρόν στην 1η Συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης και το ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Μάρτιου 2011 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα του ΤΕΕ Κοζάνης με θέματα το Τεχνικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός για το 2011 του Δήμου Κοζάνης.
Η συνεδρίαση κράτησε 3 ώρες και ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους παρά πολλές σοβαρές προτάσεις και απόψεις καθώς και διάφοροι προβληματισμοί.
Το ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου δια μέσου του εκπροσώπου του στην Επιτροπή Διαβούλευσης, Αλέξανδρου Κ. Κοκκινίδη, κατάθεσε γραπτώς τις προτάσεις και τους προβληματισμούς για την Δημοτική Ενότητα Ελλησπόντου αλλά που αφορούν και επηρεάζουν όλο το Δήμο Κοζάνης αλλά και την Δυτική Μακεδονία.
Οι προτάσεις και οι προβληματισμοί κατατεθήκαν το μεσημέρι της Τέταρτης
30 – 03 – 2011, τελική ημερομηνία κατάθεσης αφού το απόγευμα της ίδιας ημέρας συνεδρίαζε και το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως παρά την σημαντικότητα που έχει η Επιτροπή Διαβούλευσης η όλη διαδικασία της 1ης συνεδρίασης έμοιαζε με ενημέρωση για το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό για το έτος 2011 του Δήμου Κοζάνης παρά με διαβούλευση η συνεδριάσει.
Σίγουρα η συγκεκριμένη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης θα έπρεπε να πραγματοποιηθεί πριν σχεδιαστεί και καταρτιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα για να έχει έτσι ουσιαστικό ρόλο και πραγματικό λόγο ύπαρξης η Επιτροπή και να ανταποκρίνεται στους λογούς που δημιουργήθηκε.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ 06–03–2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: