Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
Προς Δήμαρχο Κοζάνης κ. Μαλούτα Λάζαρο
ΔΕΥΤΕΡΑ 17-01-2011 / ΑΡ.ΠΡΩΤ. 43

Κύριε Δήμαρχε, το Δ.Σ. του ΤΟ.ΣΥ.Ν Ελλησπόντου σας συγχαίρει για την εκλογή σας, σας εύχεται καλή χρονιά και δημιουργική θητεία ως νέα Δημοτική Αρχή στο νέο διευρυμένο Δήμο Κοζάνης.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εδώ και 3 χρόνια από την ίδρυση του Θεσμού των Τοπικών Συμβουλίων Νέων, όπως και εσείς άλλωστε θα γνωρίζεται, ο Θεσμός αυτός αποτελεί μία πολύ σημαντική προσπάθεια για την πιο ολοκληρωμένη, πιο μαζική, πιο άμεση, πιο αποτελεσματική συμμετοχή των Νέων στα κοινά.

Μέσα από αυτόν τον Θεσμό οι Νέοι έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά και να δράσουν σε ότι αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναδεικνύοντας τα ενδιαφέροντα που τους απασχολούν και για ότι συμβαίνει στην περιοχή αλλά και σε ευρύτερα θέματα και επίπεδα.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου έχει πολλές φορές παρέμβει, ακόμα και σε συνεργασία και με άλλους φορείς, για θέματα όπως το Περιβάλλον, η Ανεργία, η Υγεία, ο Πολιτισμός, ο Αθλητισμός, η ΔΕΗ, με προτάσεις, διοργανώσεις, εκδηλώσεις, ημερίδες, ομιλίες, τουρνουά (μπάσκετ, 5Χ5, βόλεϊ) και για άλλα πολλά που έχουν να κάνουν με τον Ελλήσποντο αλλά και γενικότερα σε κάθε μεγάλο γεγονός που συνέβη και συμβαίνει. Αυτό αποδεικνύεται από τις δράσεις και τις ενέργειες του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου, αποδεικνύοντας παράλληλα και το μεγάλο ενδιαφέρον του Δ.Σ. για τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νέοι της περιοχής μας. για συνέχεια πατήστε εδώ ->ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ



Ευχαριστούμε εκ των προτερων Με Εκτίμηση
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΤΟ.ΣΥ.Ν. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΚ.ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ.ΤΣΙΝΙΔΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ι. ΚΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣ. ΣΧΕΣ. & ΕΠΙΤΡ. ΤΟΜΕΑ ΑΝΕΡΓ: ΑN. Κ. ΤΕΝΤΣΟΓΛΙΔΗΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 17-01-2011

Ανάρτηση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: