Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΗ

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ – ΠΩΛΗΣΗ ΔΕΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ – ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΗ

Η πολιτική εργολαβοποίησης της ΔΕΗ, σε συνδυασμό με την μείωση θέσεων και κατάργηση ειδικοτήτων στις οχτάμηνες συμβάσεις προκαλούν την κοινωνία του Ελλησπόντου να αντιδράσει δυναμικά..
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ : ΣΑΒΒΑΤΟ 21 – 11 – 09
Το πάρτι της επίσκεψης (Μπιρμπίλη-Ιούνιος 2010)

άρχισε με την αυλαία του κλεισίματος της μονάδας 1 στον ΑΗΣ Πτολεμαΐδας και από ότι όλα δείχνουν το ρεσιτάλ θα ολοκληρωθεί με την πώληση σε ιδιώτες του 40% των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών μονάδων παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ.
Το ξεπούλημα της ΔΕΗ έχει σερβιριστεί και το μοίρασμα της πίτας είναι έτοιμο να διανεμηθεί και να διατεθεί στους λίγους όπως πάντα αλλά γνωστούς ιδιώτες-επιχειρηματίες-κερδοσκόπους και στους υποψήφιους στήριξης του συστήματος με Καλλικρατίκη ακρίβεια και εκλογικό χαρακτήρα.
Συνεχίζεται η Πολιτική Εργολαβοποίησης της ΔΕΗ και αναγνωρίζεται ως δικαίωμα το Επιχειρηματικό (πλέον) Δουλεμπόριο Κερδοσκοπίας, αποκτώντας νόμιμη μορφή εκμετάλλευσης των εργαζόμενων, με την δικαιολογία της Οικονομικής Κρίσης και την Θυσία των πάντων στο βωμό της Τρόικας (Δ.Ν.Τ – Ε.Ε – Ε.Κ.Τ) και της Παγκοσμιοποίησης.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ : ΤΕΤΑΡΤΗ 04 – 08 – 2010

(Αποσπάσματα από παλιότερα δελτία τύπου.)

~Ένα χρόνο μετά και τα σενάρια τείνουν να πραγματοποιηθούν σε βάρος του Ελληνικού λαού, όλων των εργαζόμενων αλλά και των τοπικών κοινωνιών.
Με το πρόσχημα της απελευθέρωσης της ενέργειας η ΔΕΗ έχει γίνει το «φιλέτο» των λίγων αλλά γνωστών μεγαλοεπιχειρηματιών και επενδυτών που δεν θέλουν να επενδύσουν στην ουσία αλλά να υφαρπάξουν τα «έτοιμα» μιας από τις πιο κερδοφόρες κρατικές επιχειρήσεις που στην πραγματικότητα ανήκει σε όλη την Ελλάδα και στις τοπικές κοινωνίες που θυσίασαν και θυσιάζουν στην κυριολεξία τα πάντα στην ΔΕΗ.
Στο στόχαστρο των κερδοσκόπων κρατικοδίαιτων ο λιγνίτης, τα ορυχεία, οι μονάδες παραγωγής, οι υδροηλεκτρικοί σταθμοί και το ηλεκτρικό ρεύμα.Όλο το πακέτο δηλαδή, ανταλλάσοντας και πλασάροντας στην άλλη περίπτωση τις Ισοδύναμες Λύσεις για το ξεπούλημα τους!!!
~ Η ΔΕΗ παράγει ένα απαραίτητο κοινωνικό αγαθό, την ηλεκτρική ενέργεια στην χώρα, Τροφοδοτεί με Ενεργεία την Ελλάδα, Προσφέρει στην Οικονομία και την Ανάπτυξη της χώρας και ανήκει στους Έλληνες και στις Τοπικές κοινωνίες !!!
Κανένας και για κανένα λόγο δεν έχει το δικαίωμα να «παζαρεύει» και να ξεπουλάει την περιουσία της πατρίδας μας γιατί πολύ απλά δεν του ανήκει !!!

Καμία Πώληση – Καμία Παραχώρηση – Καμία Εκχώρηση
Καμία Ενοικίαση – Καμία ΆΛΛΗ Ισοδύναμη Λύση.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 24–11–2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: