Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Ε.

Συνάντηση τοπικών φορέων με θέμα την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ελλησπόντου.
 

Στην ψησταριά ‘Αλέξανδρος’ στο Δ.Δ. Δρεπάνου πραγματοποιήθηκε συνάντηση τοπικών φορέων και μελών του Δ.Σ. αλλά και παραγόντων που έχουν προσφέρει και έχουν άμεση σχέση με την
Α.Ε.Ε τα τελευταία 5 χρόνια.
Σε κλίμα έντασης διεξήχθη η συνάντηση με θέμα το μέλλον της ομώνυμης ομάδας ποδόσφαιρου του Δήμου Ελλησπόντου και του Αθλητισμού της περιοχής.
Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους για την πορεία και το μέλλον της ομάδας.
Κύριο πρόβλημα για την ομάδα της Αθλητικής Ένωσης Ελλησπόντου είναι το οικονομικό σκέλος και μετέπειτα το λειτουργικό τμήμα και οργανωτικό κομμάτι.
Αποτέλεσμα της συζήτησης ήταν να πραγματοποιηθεί μια συγκροτημένη προσπάθεια από όλους μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και στη συνέχεια μετά από πρόταση του Πρόεδρου της Α.Ε.Ε ήταν η μεταφορά των παραπάνω προβλημάτων σε ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια.
Η αδιαφορία και η αδράνεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την Δημιουργία Λειτουργικών υποδομών και για την συντήρηση του καινούργιου γηπέδου στο Δ.Δ. Ρυακίου, καθώς & η μη λειτουργιά του Κλειστού Γυμναστηρίου του Δήμου Ελλησπόντου στο Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου που εδώ και 4 χρόνια παραμένει «κλειστό», έχει οδηγήσει τους Νέους σε άλλα ενδιαφέροντα όχι και τόσο «επισφαλή» & «υγιή»,απομακρύνοντας τους από τον Αθλητισμό που εκφράζεται από την ομάδα ποδοσφαίρου της Α.Ε.Ε και τις Ακαδημίες της.{ Την πρωτοβουλία για την συνάντηση είχε ο πρώην Πρόεδρος (2007–08) και πρώην Γενικός Γραμματέας (2006) της Α.Ε.Ε Σαγξαρίδης Γεώργιος.
Στην συνάντηση το παρόν έδωσαν:ο Πρόεδρος της Α.Ε.Ε Ατματζίδης Νικόλαος (Πρόεδρος ΣΩΠ Ένωσης Νοτίου Πεδίου),ο όποιος διατέλεσε πρόεδρος στην Α.Ε.Ε και την περίοδο 2005,ο πρώην Προπονητής της Α.Ε.Ε. (2006–07) και Μέλος Δ.Σ. Α.Ε.Ε το 2009 Βοριαζίδης Θεοχάρης (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Κ.Ε.Π. & Προπονητής Ε.Π.Σ Κοζάνης,νυν προπονητής ΑΕ Κοζάνης ).Επίσης ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Ελλησπόντου Κοκκινίδης Αλέξανδρος (Γεν. Γραμ. 2007–09 & Ταμίας 2006 Α.Ε.Ε.) και ο Υπεύθυνος Ηλεκτρονικών Μέσων & Internet (ΤΟ.ΣΥ.Ν, Α.Ε.Ε, Σύλλογος Ανέργων & Ανάπτυξης Αγ.Δημ.-Ρ.) Τριανταφυλλίδης Αγγελής (Ταμίας Α.Ε.Ε 2009).
Το παρόν στην συνάντηση έδωσε συμπτωματικά και ο πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας (2007–08) του Δήμου Ελλησπόντου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Ματσαρίδης Σούλης.


Το Συμπέρασμα είναι πως μονάχα με Αρωγό την Δημοτική Αρχή υπάρχει Ελπίδα να Συνεχίσει να Υπάρχει Αθλητισμός & η Αθλητική Ένωση Ελλησπόντου.
ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΤΟΜΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : ΚΥΡΙΑΚΗ 12-09-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: