Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ROCK FESTIVAL ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ

ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΣΤΟ 6o ROCK FESTIVAL ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΝΕΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου παραβρέθηκε στο 6o ROCK FESTIVAL που διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Πτολεμαΐδας, υπό την Αιγίδα του Δήμου Πτολεμαΐδας.
Το Festival πραγματοποιήθηκε στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της πόλης του Δήμου Πτολεμαΐδας, στις 13 και 14 Ιουλίου 2010 όπου συμμετείχαν τοπικά μουσικά σχήματα και συγκροτήματα της Πτολεμαΐδας οι : Homicide Hide, Los Mujeros, Bloody Cells και Liliputian Carnival καθώς και μπάντες της Αθήνας με τον Ζακ Στεφάνου & Πάντα Κοάλα και της Θεσσαλονίκης Skaribas όπου έπαιξαν ροκ, reggae-ska, pop, ελληνική και ξένη μουσική.

Παρόν στο Διήμερο των εκδηλώσεων του Festival πολλοί Νέοι από την περιοχή της Πτολεμαΐδας.

Στο Festival παραβρέθηκαν επίσης η υπεύθυνη σε πολιτιστικά θέματα Αντιδήμαρχος Κική Σαββουλίδου, εκπροσωπώντας το Δήμο Πτολεμαΐδας, εκπρόσωποι από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Αμυνταίου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Ενάντια στις Εξαρτήσεις Νομού Κοζάνης Ειρήνη Αθανασιάδου.

Διαρκής επικοινωνία των προέδρων των δυο Τοπικών Συμβουλίων Νέων, Αλέξανδρου Κοκκινίδη και Ελισάβετ Δερβενιωτάκης, για θέματα που αφορούν τους Νέους και τις κοινωνίες της ευρύτερης περιοχής.

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 18-07-2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: