Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 31-03-2010

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ- ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 31-03-2010

Είναι Εγκληματικό στην Ελλάδα της Ευρώπης το έτος 2010, τα δυο μεγαλύτερα Νοσοκομεία του Νομού Κοζάνης (Κοζάνη–Πτολεμαΐδα) αλλά και όλων των Κέντρων Υγείας, όχι απλά να υπολειτουργούν, αλλά να βρίσκονται ένα βήμα πριν την
ολοκληρωτική κατάρρευση όλου του Συστήματος Υγείας που διαθέτουν για όλη την Δυτική Μακεδονία!!! Η Δωρεάν Δημόσια Υγεία που Δημοκρατικά είναι ένα από τα πολλά Αυτονόητα Δικαιώματα των Πολιτών και της Κοινωνίας, δεν υφίσταται παρά μόνο σε προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις!!!
Οι Θεσμικά τοπικοί άρχοντες έχουν περάσει από τα στάδια της απραξίας,της ανυπαρξίας,της ανευθυνότητας και της αδιαφορίας,στο στάδιο της ακηδίας και σε αυτό το πολύ σημαντικό ζήτημα της Υγείας με αποτέλεσμα να χάνονται ζωούλες και να κινδυνεύουν να χαθούν και άλλες.Τέρμα οι δηλώσεις, οι παρεμβάσεις και οι υποσχέσεις τους,ας κάνουν αυτό που έχουν Υποχρέωση και Ευθύνη ως Πολιτεία που Σέβεται τους Πολίτες της και τα Αυτονόητα Δικαιώματα τους.

Είναι ήδη αργά, να μην χειροτερέψει περισσότερο!!!!
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η κίνηση της σιωπηρής διαμαρτυρίας που ξεκίνησε από το face book και την ευαισθητοποίηση κάποιων να μας ξυπνήσει και να τους «ξυπνήσει» για τα καλά!!!

ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: 31-03-2010

Ανάρτηση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: