Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ : ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου, την Τρίτη 15 Ιουνίου 2010 στης 09:30 το πρωί, τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς, στο Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου του Δήμου Ελλησπόντου, θα βραβεύσει 10 μαθητές που εθελοντικά συμμετείχαν στον καθημερινό καθαρισμό του γηπέδου Μπάσκετ του Σχολείου.

Ο καθαρισμός γινόταν για τους αγώνες του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου «Καλοκαίρι 2009» και διήρκησε 45 ημέρες.

Η Εκδήλωση Βράβευσης είναι συμβολική και γίνετε στα πλαίσια του προγράμματος του Τομέα Παιδείας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Ελλησπόντου ευχαριστώντας παράλληλα τους μαθητές που συμμετείχαν με την θέληση τους και την ευαισθητοποίηση τους για την Καθαριότητα και τον Αθλητισμό αλλά και δίνοντας το καλό παράδειγμα και στους υπόλοιπους συμμαθητές τους.

‘’Η Καθαριότητα είναι Αρχοντιά’’

Στην Εκδήλωση Βράβευσης θα μιλήσει για την Καθαριότητα στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου ο Βοριαζίδης Θεοχάρης Πτυχιούχος Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κ.Ε.Π.


ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Χορηγός Βραβείων : Γεώργιος Κ. Ελευθεριάδης Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλιστικής τηλ. : 6942060036

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ / ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 14 – 06 – 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: