Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας 23-05-2009

Το Σάββατο 23 Μαΐου 2009 το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο Tselikas, για την Δυτική Μακεδονία, το 11ο από τα 13 προγραμματισμένα σε πανελλαδικό επίπεδο : SMS Of Youth – δράσεις για το περιβάλλον 2009.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν τα Τοπικά Συμβούλια Νέων από τους Δήμους της Φλώρινας, των Γρεβενών, του Αμυνταίου, της Ελίμειας, του Ασκιού και του Ελλησπόντου με τους Κοκκινίδη Αλέξανδρο (Πρόεδρος) , Καλιανίδης Απόστολος (ταμίας) , Τεντσογλίδης Αναστάσιος(υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων & επιτροπή τμήματος ανεργίας, Τριανταφυλλίδης Αγγελής (διαχειριστής ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού τύπου, Χρυσοπουλίδης Νικόλαος (επιτροπή τμήματος αθλητισμού.)
Παραβρέθηκαν επίσης : εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο Αντινομάρχης Κοζάνης κ. Τσιότσιος, ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γκερεχτές καθώς και εκπρόσωπος από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Κεντρικό θέμα της παρουσίασης ήταν οι δράσεις για το Περιβάλλον καθώς και η γνωριμία και η επικοινωνία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων μέσω νέων τεχνολογιών, αλλά και η ενημέρωση για απορρόφηση πόρων από Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα.
Το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου ήταν το μοναδικό με ιστοσελίδα στο internet και δικό του προφίλ στο facebook, καθώς επίσης και το μοναδικό με παρά πολλές δράσεις, διοργανώσεις, εκδηλώσεις, παρεμβάσεις και προτάσεις σε όλους τους τομείς (Περιβάλλον, Αθλητισμός, Υγειά, Ψυχαγωγία, Πολιτισμός, Παράδοση, Ανεργία, Εκπαίδευση, Θρησκεία κ.α.)



Φωτογραφιες

Δεν υπάρχουν σχόλια: