Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Γιορτή αποφοίτησης 18–06–09

Πραγματοποιήθηκε και φέτος η γιορτή αποφοίτησης της Γ΄ τάξης Γυμνασίου Καπνοχωρίου που διοργάνωσε η Διεύθυνση του Σχολείου σε συνεργασία με το Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου.
Το χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής κ. Χρήστος Β. Μασαλλάς, για να ακολουθήσει με τη σειρά του και ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου κ. Σιδηροπούλος Κώστας.
Τον αποχαιρετισμό των Μαθητών ανέλαβε η Διευθύντρια του Σχολείου κα. Παπαδόπουλου Αλεξάνδρα.Παρόν στη εκδήλωση ήταν πολύ γονείς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Τσαλικίδης Αντώνης.
Από το Συμβούλιο Νέων το παρών έδωσαν οι : Κοκκινιδης Αλέξανδρος (πρόεδρος), Τσινιδης Κώστας (αντιπρόεδρος), Καλλιανίδης Αποστόλης (ταμίας), Αραπιδης Δημήτρης (Εκπρόσωπος Συμβουλίου Νέων Δ.Δ. Αγίου Δημητρίου)
Ραφαήλ Κερδεμελιδης (Εκπρόσωπος Συμβουλίου Νέων Δ.Δ. Τετραλόφου),
οι Τριανταφυλλίδης Νίκος και Φιλιππίδης Γιάννης της Επιτροπής Τμήματος Τομέα Πολιτιστικών και ο Αντωνιάδης Αντώνης (Τεχνική Υποστήριξη).
Ακολούθησε η βράβευση των Μαθητών που συμμετείχαν στους Πανελλήνιους Καλλιτεχνικούς Μαθητικούς Αγώνες 2009, με το Θεατρικό «Μωμόγεροι» όπου και πήρε το 1Ο Βραβείο, η προβολή του βίντεο «Οικολογική Σκακιέρα» από το διαγωνισμό sms of youth - δράσεις για το Περιβάλλον 2009 (10η θέση και μοναδική συμμετοχή στο Νόμο Κοζάνης) του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.
Μαθητές από το σχολείο έπαιξαν μουσική και τραγούδησαν δίνοντας τη δική τους νότα στη γιορτή. Τη σκυτάλη πήραν οι Καλλιτέχνες του Συμβουλίου Νέων Πουτακίδης Κώστας (λύρα – τραγούδι), Φιλιππίδης Γιάννης (τραγούδι), Τριανταφυλλίδης Νίκος (λύρα) και Ποσινακίδης Δημήτρης (νταούλι) και όλοι μαζί ξεκίνησαν να χορεύουν.

Το φινάλε της γιορτής έγινε με Πυροτεχνήματα από το Συμβούλιο Νέων.

Δείτε περρισότερες φωτογραφίες κ΄ βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: