Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 28-05-09


Η ομάδα της Κοιλάδας Ελλησπόντου ΄΄ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ΄΄ κατάφερε να παραμείνει στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγόρια του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ. Κοζάνης νικώντας και στους δυο αγώνες μπαράζ που διεξήχθησαν στο Γήπεδο του Βατερού.
Την Κυριακή 24-05-09 πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ Δροσερό-Κοιλάδα ο οποίος έληξε με σκορ 1 – 3 και την Τετάρτη 27-05-09 ο αγώνας Κοιλάδα-Πλατανόρεμα με σκορ 2 – 1.
Οι σκόρερ για την νικήτρια ομάδα της Κοιλάδας στον πρώτο αγώνα ήταν κατά σειρά οι : Σοτολίδης Ανέστης, Σοτολίδης Γεώργιος, Καραφυλλίδης Κώστας και για τον δεύτερο αγώνα οι : Σοτολίδης Ανέστης και Περισανίδης Νίκος αντίστοιχα.
Οι σύνθεση του Νικηφόρου Κοιλάδας για την φετινή χρόνια είναι : Παπαζώης Άρης, Τσαουσίδης Χρήστος, Κότσικας Παναγιώτης, Μούντζιας Περικλής, Μυλωνάς Κώστας, Σοτολίδης Γεώργιος, Κωτίδης Ιωάννης, Καραφυλλίδης Κώστας, Περισανίδης Νίκος, Τσαντεκίδης Γεώργιος, Σοτολίδης Ανέστης και Αλιάδας Ελευθέριος, Τσινίδης Κώστας, Μάνος Σάββας, Μεταξίδης Ιωάννης, Λεονταρίδης Ιωάννης και Ελεζίδης Αριστείδης, με Προπονητή τον Πενογλίδη Χαράλαμπο.
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους Φωτιάδη Γιώργο (πρόεδρο), Κωτίδη Ιγνάτιο (Αντιπρόεδρο), Μυλωνά Κώστα (γραμματέα), Πασχαλίδη Ιωάννη (ταμία) και εκπρόσωπος ο Λεονταρίδης Δημήτριος.
Μέλη αλλά πιστοί και φανατικοί οπαδοί οι Φωτιάδης Φώτης και Τσακελίδης Γεώργιος.
Το Συμβούλιο Νέων του Δήμου Ελλησπόντου, κοντά στην ομάδα της Κοιλάδας δίνοντας το παρόν και υποστηρίζοντας την προσπάθεια της στους αγώνες, αφού η ομάδα αποτελείται από Νέους του Δήμου και μέλη του Συμβουλίου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

SIXARITIRIA SE OLOUS TOUS SINTELESTES TIS OMADAS

Ανώνυμος είπε...

MPAVO STA PAIDIA; PANTA TETIA NA THIMITHOUME TA PALIA
SALTSOGLIDIS TASOS