Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ-ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ
ΠΡΟΣ:
ΠΡΟΕΔΡΟ Δ.Δ. ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΕΟΝΤΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
27-06-2008
ΑΡ.ΠΡΩΤ.


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων αφού πληροφορήθηκε την ανακατασκευή και επιδιόρθωση του δημοτικού σχολείου του χωριού προτείνει στο χώρο αυτό να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Νεότητας, ένας χώρος σαν στέκι των νέων του χωριού αλλά και των γύρω χωριών, με υπολογιστές, τηλεόραση, dvd, cd player-ηχωσύστημα μουσικής, επιτραπέζια και ψυχαγωγικά παιχνίδια μπιλιάρδο, βελάκι, πινγκ πονγκ, ποδοσφαιράκι κ.α. και να χρησιμοποιηθεί ως χώρος συναντήσεων έτσι ώστε οι νέοι αυτών των χωριών να αποκτήσουν ένα δικό τους χώρο και να περνούν κάποιο από τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα εκεί.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων θα στηρίξει την προσπάθεια για να δημιουργηθεί ο χώρος αυτός και η δική σας συμβολή είναι απαραίτητη για την υλοποίηση αυτού του Κέντρου Νεότητας. Το Συμβούλιο θα συμμετέχει ενεργά στη λειτουργία αυτού του χώρου τοποθετώντας ένα γραφείο και σας ενημερώνει ότι εκπροσωπείται από νέους του χωριού οι οποίοι είναι οι : Λεοντής Κωνσταντίνος, Τεντζίδης Δημήτριος, Μαυρουδή Εμμανουέλλα και θα διευκολύνουν στην λειτουργία, οργάνωση και επίβλεψη του χώρου.

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων νιώθει την ανάγκη δημιουργίας ενός τέτοιου χώρου αφού λείπει από τα εκεί χωριά ένας χώρος απασχόλησης και επικοινωνίας για τους νέους αλλά και να χρησιμοποιηθεί και από μας ως χώρος συναντήσεων και συζητήσεων και να μας φέρνει σε επαφή με τους νέους των χωριών αυτών αλλά και όλου του Δήμου Ελλησπόντου δίνοντας έτσι ζωντάνια στο χωριό και στην ευρύτερη περιοχή.

ΓΙΑ ΤΟ Τ.Σ. ΝΕΩΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: