Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008

ΕΦΗΒΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων σας χαιρετίζει ως Νέος Θεσμός και ευχαριστεί θερμά την Διεύθυνση, το Σύλλογο Καθηγητών και τους μαθητές του Γυμνασίου Καπνοχωρίου για την πρόσκληση στην εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης σήμερα 13 Ιουνίου 2008.
Για τους απόφοιτους της Γ΄ τάξης είμαστε και εμείς εδώ συμμετέχοντας και με την παρουσία μας αλλά και έμπρακτα με την μουσική επένδυση στην εκδήλωση της αποφοίτησης σας προσθέτοντας έναν ακόμα τόνο στο δικό σας πάρτι.
Ως Συμβούλιο Νέων εκπροσωπούμε νέους και νέες από 15 έως 28 ετών και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βρισκόμαστε εδώ αφού και εσείς έχετε δικαίωμα συμμετοχής στις δραστηριότητες του Συμβουλίου. Θέλουμε να βοηθήσουμε να εκφρασθείτε, να ακουστεί και η δική σας η φωνή, να μάθουμε τα προβλήματα σας, τα ενδιαφέροντα σας, τις ιδέες σας που είναι ανανεωμένες γεμάτες πρόκληση και ενδιαφέρον, να σας προσεγγίσουμε και να συμβάλλεται και εσείς στον ρόλο και στην λειτουργία του Συμβουλίου συμμετέχοντας ως μέλη των επιτροπών που δημιουργήσαμε αλλά και ειδικότερα της δική σας Επιτροπής Εφήβων.
Βρίσκεστε στην θετική, αναδιοργανωτική φάση της ενηλικίωσης σας και όπως τα γεράκια στην αντίστοιχη ηλικία με εσάς μαθαίνουν να ανοίγουν τα φτερά τους και να πετάνε, έτσι και εσείς ως άλλα « έφηβα γεράκια » έχοντας δίψα για μάθηση κρατώντας ότι πιο θετικό, δυνατή θέληση με υπομονή και πίστη, με σταθερούς στόχους και αξίες και με τις σωστές αποφάσεις και κατευθύνσεις που θα επιλέξετε τώρα σε αυτήν την κρίσιμη για την εξέλιξη σας ηλικία θα καθορίσετε πόσο ψηλά θα φτάσετε.
Καλή συνέχεια, καλή πρόοδο και σταδιοδρομία και καλές διακοπές σε όλους.

ΓΙΑ ΤΟ Τ.Σ. ΝΕΩΝ 11-06-2008
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κ. ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΠΝΩΧΟΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: