Τρίτη 2 Ιουλίου 2019

Πανηγυρικός Εσπερινός Παναγίας Βλαχερνών, Τετράλοφος Ελλησπόντου

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας, το απόγευμα της Δευτέρας 01 Ιουλίου 2019, για την Εορτή της Κατάθεσις της Τιμίας Εσθήτος της Θεοτόκου, στον Ιερό Ναό της Παναγίας Βλαχερνών, στον Τετράλοφο Ελλησπόντου Κοζάνης, υπό του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη κ. Πορφύριο Μπατσάρα Ηγούμενο της Ιεράς Σταυροπηγιακής Μονής του Τιμίου Προδρόμου Ημαθίας (Σκήτη Βέροιας), με τις
ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου και του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό συμμετείχαν πολλοί Ιερείς από την περιοχή του Ελλησπόντου και της Κοζάνης και με την παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού και της περιοχής.


Ακολουθεί ο Πανηγυρικός Εορτασμός και η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, το πρωί της Τρίτης 02 Ιουλίου 2019, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης κ.κ. Παύλου και το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19:00 το απόγευμα, θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανών εις την Υπεραγία Θεοτόκο την επονομαζόμενη των Βλαχερνών.

Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 
Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης




















Δεν υπάρχουν σχόλια: