Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Οι επόμενες εκλογές είναι η αρχή της απελευθέρωσης – Γράφει ο Ν. Λυγερός

Οι επόμενες εκλογές σε όλα τα επίπεδα, τόσο δημοτικά και περιφερειακά όσο και ευρωπαϊκά, δεν είναι μόνο μια άλλη μορφή δημοσκοπήσεων, αλλά πραγματικά η αρχή της απελευθέρωσης από τον ζυγό της βαρβαρότητας, που προσπάθησε να επιβληθεί μέσω λανθασμένης επιλογής λόγω παραπληροφόρησης και παραπλάνησης. 

Αυτή η απελευθέρωση είναι απαραίτητη για να μπορέσει επιτέλους να ανακάμψει ο Ελληνισμός, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, διότι με τα τωρινά δεδομένα λόγω κυβέρνησης χάνει την εικόνα του. Η ελευθερία που χρειάζεται ο ελληνικός λαός φαίνεται σε όλα τα εθνικά θέματα: ΑΟΖ, Αιγαίο, Μακεδονία, Ποντιακό και Κυπριακό.

Οι θέσεις του κομματισμού της βαρβαρότητας όχι μόνο δεν αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, αλλά είναι επικίνδυνες και για την Ανθρωπότητα, επειδή είναι μια παράλογη προσπάθεια επαναφοράς καθυστερημένης ιδεολογίας που πάντα έβλεπε εχθρικά την κριτική σκέψη και την ελεύθερη βούληση. 

Όλοι τώρα κατάλαβαν ότι το σύστημα της λεγόμενης αλλαγής είναι απλώς το σύστημα της εκδίκησης ενάντια στην ιστορία, η οποία ποτέ δεν αποδέχθηκε τις ακραίες θέσεις, διότι αυτές ήταν έτοιμες να καταστρέψουν όλον τον κόσμο για να κυριαρχήσουν, αφού υπήρχε αντίσταση.

Έτσι όσοι παραπληροφορήθηκαν και παραπλανήθηκαν θέλουν τώρα να ανακτήσουν τη μνήμη τους για να μπορέσουν να εκφραστούν ελεύθερα, και με την απελευθερωμένη νοημοσύνη τους να πάνε μπροστά και ν’ αφήσουν πίσω τους αυτά τα βαρίδια που πληγώνουν την ιστορία.

Η Μακεδονία, ο Πόντος, η Κύπρος, το Αιγαίο περιμένουν αυτήν την ελευθερία για να μη χαθεί η ιστορία του μέλλοντος της. Έτσι όλοι μαζί ενωμένοι παλεύουμε για την απελευθέρωση. 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: