Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Αρχική > Αρθρογραφία > Ο άθλος της Λερναίας Ύδρας – Γράφει ο Ν. Λυγερός Ο άθλος της Λερναίας Ύδρας – Γράφει ο Ν. Λυγερός

Υπάρχουν πολλοί βουλευτές που δεν έχουν πια τη θέση τους στη Βουλή των Ελλήνων. Δεν είναι μόνο οι σκληροπυρηνικοί , οι ιδεολόγοι της βαρβαρότητας και οι πρόθυμοι, αλλά και οι άχρηστοι που δεν έκαναν τίποτα για ν” ανατρέψουν τα πράγματα λόγω δειλίας. 

Όλοι αυτοί θα φύγουν με διάφορους τρόπους επειδή ο Ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν δέχεται τους προσκυνημένους. Αλλά αυτό θα συμβεί και στην Ευρωβουλή, στους Δήμους και στις Περιφέρειες. Διότι δεν μπορεί η Ελλάδα να βασιστεί σε τέτοια άτομα για να προχωρήσει. Όταν είσαι τόσο κατά του Ελληνισμού, τι νόημα έχει να λες ότι είσαι Έλληνας; Αυτό θα φανεί σε όλα τα επίπεδα διότι δεν είναι μόνο οι βουλευτές που είναι υπεύθυνοι για την προδοσία ενάντια στη Μακεδονία.

Είναι πολλοί που βοήθησαν το όλο σύστημα με τις εργασίες τους και τη δουλοπρέπεια τους. Χωρίς να έχουν διαβάσει το Προσύμφωνο των Πρεσπών, το υποστήριξαν για προσωπικά οφέλη και αυτό έγινε ακόμα και στην περιοχή της Μακεδονίας.

Για αυτόν τον λόγο θα πρέπει κάθε υποψήφιος σε όλα αυτά τα επίπεδα να δηλώνει με ξεκάθαρο τρόπο ότι είναι υπέρ της ακύρωσης του Προσυμφώνου, για να έχει την έμπρακτη υποστήριξή μας αλλιώς θα παραμένει χωρίς προστασία και θα χάσει οποιαδήποτε ελπίδα να κερδίσει μία έδρα. Αυτή η μάχη που θα γίνει σε πολιτικό επίπεδο θα έχει ως βάση τη Μακεδονία και τίποτα άλλο, γιατί θα είναι ο κυρίαρχος στόχος για το μέλλον του Ελληνισμού. 

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: