Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Τουρνουά Ποδοσφαίρου Μακεδονικού Κοζάνης: Συμμετέχω ..άρα κερδίζω !!!! 15-16-17-18/6/2018 στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης

Με πρωταρχικούς στόχους, την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μέσα από μαζικές εκδηλώσεις αθλητικής δράσης, ευγενούς άμιλλας και του «ευ αγωνίζεσθαι» ο Μακεδονικός Κοζάνης,  σε συνδιοργάνωση με την  Περιφέρεια  Δυτ. Μακεδονίας (Περ. Εν. Κοζάνης) και τον  ΟΑΠΝ Κοζάνης διοργανώνει  τουρνουά Ποδοσφαίρου.

Από το απόγευμα της  Παρασκευής  15 Ιουνίου 2018  έως και το απόγευμα της  Δευτέρας 18 Ιουνίου 2018 στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στους νέους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν θετικές εμπειρίες από μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση.Βασικός στόχος της διοργάνωσης είναι τόσο η διασκέδαση των παιδιών και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι όσο η ευγενής άμιλλα, και η διαμόρφωση υγιούς αθλητικού χαρακτήρα.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω κατηγορίες :


Παιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 και 2004. Οι αγώνες διεξάγονται, σε δύο ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.


Προπαιδικό
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά, που έχουν γεννηθεί τα έτη 2005 και 2006. Οι αγώνες διεξάγονται, σε ημίχρονα των 30 λεπτών. Επιτρέπονται έως και 6 αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται δεν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Τζούνιορ
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2007 και 2008. Οι αγώνες διεξάγονται ,σε  ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Μίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2009-2010.Οι αγώνες διεξάγονται , σε ημίχρονα των 25 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Προμίνι
Δικαίωμα συμμετοχής παιδιά που έχουν γεννηθεί τα έτη 2011 – 2012. Οι αγώνες διεξάγονται , σε ημίχρονα των 20 λεπτών. Επιτρέπονται απεριόριστες αλλαγές σε κάθε αγώνα. Ποδοσφαιριστής που αντικαθίσταται μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί

Χωρίς χρηματικό κόστος συμμετοχής
Έχοντας ως σκοπό το μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα των αθλητικών γιορτών ποδοσφαίρου, διοργανώνουμε τουρνουά ποδοσφαίρου χωρίς χρηματική συμμετοχή (δωρεάν).

Διαιτησία
Οι διαιτητές των αγώνων θα εφαρμόζουν τους κανόνες και θα ελέγχουν τη σωστή διεξαγωγή του τουρνουά σύμφωνα με τους κανονισμούς του.

Ιατρική κάλυψη
Σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά θα παρευρίσκεται γιατρός.

Παρατηρητές
Παρατηρητές αγώνων θα είναι οι τεχνικοί υπεύθυνοι των διοργανωτών, οι οποίοι θα ελέγχουν τα παιγνίδια, θα βοηθούν τις αποστολές των ομάδων και θα φροντίζουν για την εύρυθμη λειτουργία του τουρνουά.

Γενικές Παρατηρήσεις
Προτείνεται τα σωματεία – ακαδημίες να έχουν επαρκή ρουχισμό αγώνων (ώστε να ανταποκριθούν στους συνεχόμενους αγώνες).

Οι συνοδοί των ομάδων είναι υπεύθυνοι για την τήρηση των κανόνων πειθαρχίας

Συμμετοχές -πληροφορίες
Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή έως την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Οι συμμετοχές θα ορίσουν και τον τρόπο διεξαγωγής των παιχνιδιών (όμιλοι)

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε με:
κιν. 6973899654 Πέτρος Μεντεσίδης
κιν. 6948806794 Γιώργος Κατσίκας
email: fcmakedonikoskoz@gmail.com


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης θα μοιράσει  στους Λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές στο τουρνουά του Μακεδονικού Κοζάνης παραμυθάκια  προσφορά της Playmobil

https://www.facebook.com/PlaymobilHellas/?hc_location=ufi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

γραψτε το email σας αν θελετε να σας ενημερωνουμε