Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018

Ελάφι στο πάρκο του Αγ.Παντελεήμονα στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης επιτέθηκε σε κοριτσάκι - Έπεσε και χτύπησε στο πρόσωπο-Νοσηλεύεται στο Διαβαλκανικό

Μπορεί τα ελάφια στο πάρκο του Αγίου Παντελεήμονα, πάνω από τον Άγιο Δημήτριο Κοζάνης, να είναι πανέμορφα και, συνήθως, ιδιαίτερα ήρεμα, ωστόσο πάντα οι κίνδυνοι ελλοχεύουν για τους επισκέπτες και ειδικά για τα μικρά παιδιά που παίζουν μαζί τους.

Το πρωί της Κυριακής, λοιπόν, ελάφι επιτέθηκε ξαφνικά από πίσω, με τα κέρατά του, σε μικρό κοριτσάκι που είχε επισκεφθεί το πάρκο με τους γονείς της, με αποτέλεσμα το παιδί να πέσει στη συνέχεια με το πρόσωπο σε τσιμεντένια επιφάνεια και να τραυματιστεί στο πρόσωπο.
Οι γονείς του παιδιού αμέσως το μετέφεραν στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και ακτινογραφίες, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου το κοριτσάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται με μώλωπες στο πρόσωπο.

Μιλώντας στο Kozanimedia ο πατέρας της μικρής ανέφερε πως “Όταν γύρισε πλατη η μικρή ήρθε ένα ελάφι από πισω την χτύπησε με το κούτελο-κέρατα στο πίσω μέρος του κρανίου, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να πέσει στην γωνια του τσιμέντου και να χτυπήσει στο πρόσωπο…”, με τον ίδιο να εφιστά την προσοχή σε όλους τους επισκέπτες.

Στη φωτογραφία εικονίζεται το ελάφι που επιτέθηκε, πιθανόν από φόβο ή πείνα, στο κοριτσάκι, ενώ όλα τα υπολοιπα ήταν ιδιαίτερα ήρεμα και χωρίς να δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα:
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

γραψτε το email σας αν θελετε να σας ενημερωνουμε