Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Η υποδοχή της Τίμιας ἀφθάρτου χειρός του Αγίου Χαραλάμπου στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης


Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου ενημερώνει για την έλευση και υποδοχή στον Άγιο Χαράλαμπο Ελλησπόντου Κοζάνης της Τίμιας φθάρτου χειρός του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους εκ της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων.
Την περασμένη Δευτέρα 03 Απριλίου 2017 η Ενορία του χωριού Αγίου Χαράλαμπου είχε την ευλογία και την τιμή να φιλοξενήσει από το πρωί έως και το μεσημέρι στον ομώνυμο Ιερό Ναό της το Τίμιο άφθαρτο χέρι του Ιερομάρτυρος Αγίου Χαραλάμπου.


Το Ιερό άφθαρτο χέρι του Αγίου Χαραλάμπου υποδέχτηκαν και συνόδεψαν πολλοί Ιερείς και πλήθος κατοίκων του χωριού και της περιοχής, όπου προσήλθαν εκεί για να το προσκυνήσουν και να συμμετέχουν στην παράκληση που τελέστηκε.

Η Νεολαία του Αγίου Χαραλάμπου συνέβαλε και βοήθησε σε ότι χρειαζόταν, τόσο κατά την προετοιμασία της υποδοχής και κατά την διάρκεια της προσέλευσης του κόσμου, όσο και στην συνέχεια έπειτα από το τέλος της προσκύνησης.

Όπως αποδείχτηκε, οι λίγες ώρες που διέμεινε εκεί το άγιο χέρι του Αγίου δεν ήταν αρκετές γιατί ενώ είχε αναχωρήσει, πλήθος κόσμου και πιστών κατέφθαναν στον Ιερό Ναό για να το προσκυνήσουν.

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ
ΤΟΜΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ :  Σάββατο 08 – 04 – 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

γραψτε το email σας αν θελετε να σας ενημερωνουμε