Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


Συνάντηση ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 4 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα συσκέψεων του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης, την συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης και
του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου, σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο Ελλησπόντου & Υψηλάντη Αριστοτέλη Πουτακίδη και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Θεοχάρη Πεχλιβανίδη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης κύριος Τσανούλας Παναγιώτης, ο Τομεάρχης Διοικητικού & Οικονομικού του Σταθμού Ιακωβίδης πέτρος, ο Υποτομεάρχης Προσωπικού του Σταθμού Γιαννούλης Δημήτριος, το Προεδρείο του Σωματείου Εργατοϋπάλληλων & Μετάλλου,
ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης Αλέξανδρος Κοκκινίδης και μέλη του Σωματείου και του Συμβουλίου Νέων.

Οι Φορείς έθεσαν ερωτήματα και προβληματισμούς που αφορούν συγκεκριμένα τον Σταθμό, αλλά και την ΔΕΗ γενικότερα και έχουν να κάνουν με Εργασιακές Σχέσεις και Θέματα Περιβάλλοντος .

Τέθηκαν και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν :

Ø Ασφάλεια των Εργαζομένων στα διάφορα Πόστα
Ø Εργασιακά Δικαιώματα
Ø Ημέρες Απασχόλησης
Ø Ασφάλιση των Εργαζομένων του Έκτακτου Προσωπικού
Ø Προγραμματισμός Προσλήψεων Έκτακτου Προσωπικού του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου για το έτος 2015
Ø Σωληνωτός Ταινιόδρομος Μεταφοράς Τέφρας (Α9)
Ø Δενδροφύτευση Περιμετρικά του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου και κατά μήκος των ταινιόδρομων μεταφοράς Τέφρα και Λιγνίτη.

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου κύριος Τσανούλας Παναγιώτης ενημέρωσε για τα παραπάνω και από την πλευρά του δήλωσε πως είναι διατεθειμένος να κάνει ότι είναι απαραίτητο και να προχωρήσει στις όποιες προβλεπόμενες ενέργειες για να λυθούν τα προβλήματα.

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  :ΚΥΡΙΑΚΗ  07 – 12 – 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

γραψτε το email σας αν θελετε να σας ενημερωνουμε