Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΖΟΥΝΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ


Συνάντηση του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης,του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης και του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου με την Βουλευτή Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενία Ουζουνίδου.
Η συνάντηση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 15 – 11 – 2014, στις 12 η ώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, παρουσία στελεχών του γραφείου και μελών των παραπάνω Φορέων.

Τα θέματα που τέθηκαν και  συζητήθηκαν ήταν :
1)    Μόνιμη Κατοικία – Εντοπιότητα (Κριτήρια Πρόσληψης)
2)    Όρια Ηλικίας Προκηρύξεων Μόνιμων Θέσεων ΔΕΗ (Κριτήρια Πρόσληψης)
3)    Μελέτη Βιωσιμότητας – Επιδημιολογική Μελέτη – Περιβαλλοντική Μελέτη στην περιοχή και τα χωριά που βρίσκονται γύρω από την ΔΕΗ.
4)    Τηλεθέρμανση Ελλησπόντου
5)    Μόνιμες Θέσεις Εργασίας από την περιοχή
6)    Μισθοδοσίες – Επιδόματα
7)    Ασφάλιση Έκτακτων Εργαζομένων (8μηνα) στην ΔΕΗ (ΙΚΑ – ΔΕΗ – ΙΚΑ)
8)    Ειδικότητες 8μηνων
9)    Πρόσληψη Επιτυχόντων Διαγωνισμών ΔΕΗ 2007 – 20018
10)    Εξασθενές Χρώμιο σε πόσιμο νερό στον Ελλήσποντο (Λογαριασμοί ΔΕΥΑΚ)


Για όλα υπήρξαν οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί εδώ και μήνες από τους παραπάνω Φορείς και συζητήθηκαν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να δρομολογηθούν και οι λύσεις και
οι όποιες αλλαγές και απόψεις που υπάρχουν για να είναι πιο εφικτές, πιο άμεσες και πιο αποτελεσματικές.

Η κυρία Ουζουνίδου στηρίζει τις προτάσεις και η ίδια έχει κάνει ενέργειες με ερωτήσεις και συναντήσεις με όλους τους Αρμόδιους για το κάθε θέμα ξεχωριστά.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν και θέματα όπως η απόφαση του ΥΠΕΚΑ για την κατασκευή τριών κυψελών αποθήκευσης εξαιρετικά επικίνδυνων υλικών στα Ορυχεία Καρδιάς, οι μετεγκαταστάσεις χωριών που βρίσκονται σε εξέλιξη ή που έχουν γίνει και διάφορα άλλα που αφορούν την περιοχή και την Ανεργία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προγραμματισμένων συναντήσεων με Αιρετούς και Φορείς της Περιοχής με την από κοινού πρωτοβουλία και συνεργασία του
Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης και την συμμετοχή του Συλλόγου Ανέργων & Ανάπτυξης Αγίου Δημητρίου – Ρυακίου.

ΤΟΠΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΝΕΩΝ  ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ  ΚΟΖΑΝΗΣ 
ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΟΜΕΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ  :
ΤΡΙΤΗ 18  – 11 – 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια: